Bir yatırım sistemi düşünün...

Sunduğu yüksek kazanç fırsatlarıyla sadece yatırıma bakışınızı, değil yaşam alanına bakışınızı da değiştirecek bir sistem... Bu sistemin adı Vera Rent. 

Vera Group’a özel Vera Rent Sistemi sayesinde Vera Vizyon’da sahibi olacağınız 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 lüks daireler, günümüzün yeni yatırım araçlarından biri haline gelen kira işletim sistemiyle size oldukça kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor. Üstelik bunun için, sizin hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Vera Vizyon’da yer alan “Vera Rent” sistemi gereken her şeyi sizin yerinize yapıyor. Vera Group bünyesindeki kiralama şirketinin yöneteceği Vera Rent Sistemi’yle dairelerinizi 3 şekilde değerlendirebilirsiniz. 

Birincisi “klasik kiralama” sistemi. Bu sistemde daireniz piyasa koşullarına göre değerlendirilerek kiralanır. İkincisi, “esnek kiralama” sistemi. Bu sistem, yurtdışında ya da İstanbul dışında bir şehirde yaşıyorsanız ve önceden bildirdiğiniz bir zaman aralığında gelip kendi evinizde kalmak istiyorsanız, tam da size göre. Vera Rent tarafından sunulan bu sistem, kalmadığınız zamanlarda evinizin dönemsel olarak kiraya verilmesini sağlar. Vera Rent’in size sunduğu 3. seçenekse “apart kiralama” sistemidir. Bu sistem dairenizin haftalık, aylık veya dönemsel olarak kiralanmasını sağlayan, kira getirisi yüksek bir sistemdir. Vera Vizyon’da ister oturum amaçlı yer alın, ister yatırım amaçlı, kazançlı çıkacak olan tek bir kişi var, o da sizsiniz.


Leave a Reply